Pozovite nas

Začepljena kanalizacija

Začepljena kanalizacija obično započinje sporijim ispuštanjem vode, pravljenjem zvukova i ponekad loših mirisa. Prepoznajete li ovaj problem? Pozovite odmah pomoć naših stručnjaka za vašu kanalizaciju. Zahvaljujući našem iskustvu možemo profesionalno riješiti bilo koji problem začepljenja bez oštećenja cijevi. Ne samo da rješavamo problem, već i otkrivamo uzrok. Na ovaj način možete biti sigurni da se problem neće vratiti u budućnosti.

Začepljena vam je kanalizacija? pozovite nas odmah!

Ponekad se ne može spriječiti da se odvod začepi. U tim slučajevima mi ćemo vam rado pomoći. Naš tim rado će vas posjetiti kako bi utvrdili i riješili uzrok problema. Za teže situacije možemo koristiti i čistač pod visokim pritiskom. Na ovaj način lako možemo odčepiti odvod koji je blokiran bez oštećenja vašeg odvoda. Uz pomoć kamere možemo utvrditi i uzrok problema. Na ovaj način pouzdano znamo da je problem zaista riješen.

Začepljena kanalizacija? kako je spriječiti?

Možete sami poduzeti brojne mjere kako biste osigurali da vam se umivaonik ne začepi. Možete uzeti u obzir sljedeće:

  • Ne bacajte ostatke hrane niz sudoper
  • Takođe ne ispuštajte ostatke masti u odvod. Ni kada su tečni. Oni se učvršćuju u vašim cijevima, što dovodi do začepljenja vaše kanalizacije

    Obrišite posude sa papirnim ubrusom koji upija masti prije pranja
  • Održavajte umivaonik čistim redovitim ispiranjem kipuće vode s malo tekućine za pranje posuđa u odvod.
  • Ne koristite hemikalije, jer mogu oštetiti vaše cijevi

Problemi sa kanalizacijom

Začepljena kanalizacija zna napraviti još veće probleme ako se ne pristupi brzo problemu. Ako vam je hitno potrebna pomoć pozovite nas odmah. Naravno da je uvijek bolje spriječiti probleme. Zato nudimo i redovno provjeravanje i čišćenje kanalizacije. Za vise informacija javite slobodno nas kontaktirajte. Kanalizacija.ba koristi najbolje masine za ovaj posao. Tako da ako želite profesionalno čišćenje, na pravoj ste adresi.

Kontakt

Želite profesionalni servis kanalizacije? Ili imate hitan problem začepljenja koji treba riješiti? Pozovite na telefon 061 06 05 05. Naš tim rado će vam pomoći. Ako vam nije hitan slučaj možete nam i poslati email na info@kanalizacija.ba

Shopping Basket